COTNES GEGANTS BLAT DE MORO

Amb les COTNES GEGANTS DE BLAT vam voler fer un petit homenatge a aquests pioners dels anys 60 que amb molt d'esforç i feina ens van deixar en herència una multitud d'excel·lents productes.

Ara amb les noves “COTNES GEGANTS DE BLAT DE MORO”, desitgem realitzar aquest altre homenatge a les nostres dones treballadores, que malgrat totes les dificultats que hem passat (pandèmia, manca de matèries primeres, inflació…) sempre ens han ofert el seu somriure, el seu suport i les seves ganes de col·laborar sense reserva. Elles ens han donat les forces necessàries per seguir innovant i creixent, amb la finalitat de poder-vos oferir ORIGINALS i EXCLUSIUS productes d'una qualitat excel·lent.

Darrere un gran treball sempre hi ha una gran DONA.Gràcies a totes.

En ser com una truita de blat de moro, us hem deixat algunes receptes típicament mexicanes, però la imaginació no té límits. Així que divertir-vos creant diferents montaditos i sobretot compartir-los amb la vostra gent important.

 

A gaudir de les COTNES GEGANTS BLAT DE MORO !!!

 

 

 

Cercar

Derivats del Porc

Les nostres escorces de porc són delicioses a qualsevol hora del dia, com "snack" o com a acompanyant de molts plats.

Continuar

Patates Fregides

A Tot Snack S.L. oferim als nostres clients una gran selecció de patates d'una excel·lent qualitat, tant granels com envasats.

Continuar

Productes Xurreria

En TOT SNACK  S.L. fabriquem i distribuim tots els productes necesaris per la seva xurrería,  amb la experiencia de una tercera generació familiar, us podem oferir i asesorar  el millor pel vostre negoci.

Continuar

Avis Legal

Avís legal i Clàusula de Privacitat

Aquesta política de protecció de dades personals informa sobre com recollim les seves dades, com els protegim, com els utilitzem i les opcions que tens fa a la recollida i utilització d'aquestes dades.

Continuar

Evolució

Tots els productes experimenten un cicle d'etapes que van des del seu llançament fins a la seva desaparició i en TOT SNACK S.L. no anava a ser menys.

Continuar

On sóm

Carrer: Molí d'en Planes 26 nau 1

Polígon: Industrial Santiga

Ciutat: Barberà del Vallès

C.P.: 08210

Provincia: Barcelona

Horari 

De Dilluns a Dijous:

Matins de 6:00 H a 14:00 H

Tarda de 16:00 H a 18:00 H

Divendres:

Matins de 6:00 H a 15:00 H

Tarda Tancat

Contactar

Teléfon: 93.718.53.52

Fax: 93.718.53.00

E-mail: totsnack@totsnack.com

Térmes: Avis Legal

 

 

Tot Snack S.L.

©1997-2022 TOT SNACK S.L.Tots els drets Reservats.